Sommige mensen zien een nieuwe website als een noodzakelijk kwaad, maar eigenlijk is het een fantastisch verkoop mogelijk voor jouw producten of diensten. Zorg dat bedrijven jou kunnen vinden en weten wat jij allemaal doet. Een website is anno 2021 een echte must. Met het oog op online vindbaarheid en het realiseren van online conversies. We hebben de belangrijkste zaken voor een nieuwe website voor je opgesteld.

Meer omzet realiseren via jouw website

Door met een nieuwe website live te gaan kun je een nieuwe doelgroep vinden en daarmee ook nieuwe omzet uit een andere doelgroep halen. Soms kan een website niet direct euro’s opleveren, doordat je geen producten verkoopt en dus via een leadformulier of aanvraagformulier werkt. Het kan dan zijn dat je dus op een later moment er toch wel nieuwe business uithaalt (als je bijvoorbeeld een hoog scoringspercentage op leads hebt). 

Bereid je nieuwe website goed voor

Als je kiest voor een nieuwe website is het belangrijk dat je je goed voorbereid. Op welk CMS ga je draaien, wie gaat het design en de development van de website doen? Is er content beschikbaar of moet er nieuwe content worden geschreven. Welke menustructuur ga je aanhouden? Hoe zorg je voor een goede overgang vanaf je bestaande website. Een webdesign bureau kan je helpen met het designen en veel gevallen ook bouwen. 

Zorg voor een goede websitebouwer 

Er komen veel zaken bij kijken, dus is het goed om een partner te zoeken die je kan helpen bij het migreren, designen en bouwen van de website. Kies je voor een WordPress website zoek dan naar WordPress developer. Bekijk de website van DoubleWeb eens: www.DoubleWeb.nl. Zij kunnen je hier uitermate goed bij helpen. Door de verschillende succesvolle opgebouwde klant casussen laten ze zien over veel kwaliteit en ervaring te beschikken.